Van vrijdag 25 oktober t/m woensdag 30 oktober 2019 staat de kermis op het Rond. Een kermis voor jong en oud, groot en klein! U en uw kinderen kunnen daar ronddraaien, zwaartekracht voelen, krachten meten met machines, blikken omgooien, een gokje wagen of er gewoon een kijkje nemen.

Speciaal is de Prikkelarme kermis, op zondagmiddag 27 oktober (voor de juiste tijden kijk op https://www.facebook.com/prikkelarmekermishouten). De prikkelarme kermis Houten is voor iedereen die moeite heeft met veel prikkels, maar wel graag de kermis wil bezoeken. Tijdens de prikkelarme kermis is er geen fel licht, lichtflitsen, rook of harde muziek en ook draaien de attracties op lagere snelheid.

 

Meer informatie over de Kermis en andere activiteiten in Houten vindt u op de website van Ons Houten.

 

Ons Houten