Hoe ziet een perfect restaurantdiner eruit? Als het aan Bas Mittelmeijer en Jules Hartmann van Dinner at Six  ligt, is dat ontspannen, zonder teveel etiquettes en formele poespas. Uit eten gaan mag laagdrempelig. Maak de gast nieuwsgierig. Verras ze met smaken en mogelijkheden.

Hang achterover onder het genot van een goed glas wijn en schuif naar het puntje van je stoel als het eten wordt opgediend. Verse, kleurige en geurige producten zorgen voor plaatjes op borden. Witte handschoenen en wijzende pinkjes maken plaats voor stoere schorten en enthousiaste verhalen.

Zonder opgedofte beleefdheid voel je je als gast écht welkom. Begin met een huisgemaakt aperitief met óf zonder alcohol. Slurp je wat oesters of begin je liever met wat charcuterie? Bedenk vast dat na het dessert de avond niet per definitie is afgelopen. In de kast staan talloze slaapmutsjes, en na schoon geschraapte borden is er genoeg om over na te praten.

 

Dinner at Six
Herenweg 6
3991 DS Houten
030-2746272
www.dinneratsix.nl

Dinner at Six