Wil je een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Schildersbedrijf Buschgens & van der Worp helpt u graag!

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het binnen schilderwerk in je huis kan de sfeer van jouw interieur sterk bepalen. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Jij wilt het allerbeste – wij willen dat leveren! Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Wilt u komende winterperiode uw schilderklus plannen? Neem dan contact met ons op en profiteer van de winterschilderkorting tot 1 maart 2020!

Kijk voor de voorwaarden op onze website: www.bvdw-schilders.nl.

 

15 % Winterschilderkorting voor u als lezer van EigenHoutje Magazine

Schildersbedrijf Buschgens & Van der Worp
Provincialeweg 28a
3998 JG Schalkwijk
030 – 601 12 78
info@bvdw-schilders.nl
www.bvdw-schilders.nl