Al sinds 1989 komen een 30-tal ondernemers, door weer en wind, uit alle windhoeken, met hun koopwaar naar Houten. Iedere donderdag bieden zij op de weekmarkt van 8.00 tot 14.00 uur hun producten aan. Stuk voor stuk specialisten in hun branche. Veel Houtense inwoners weten ze al te vinden!

Veel vers, veel voordeel en veel gezelligheid, dit treft u elke week op de markt. Bent u op zoek naar iets bijzonders, iets leuks of gewoon ‘goed’ voor een eerlijke prijs?
U treft het op de markt. Wekelijks bieden de kooplieden u een groot scala van aanbiedingen, die zij aankondigen via Facebook (weekmarkthouten.nl), nieuwsbrief en de website, www.weekmarkthouten.nl.

Ontvangt u de wekelijkse nieuwsbrief al? U kunt u zich aanmelden op onze website. Iedere week ontvangt u ruim voor aanvang van de markt alle aanbiedingen. Zo loopt u nooit iets mis!

Veel inwoners van Houten en omliggende plaatsen weten de weekmarkt te vinden!

De markt is sinds een aantal jaren zelf verantwoordelijk voor het reilen en zeilen.
Er worden regelmatig acties georganiseerd en straatartiesten worden uitgenodigd om de sfeer en gezelligheid te verhogen.

De inwoners van Houten, maar ook van omliggende plaatsen, zoals ‘t Goy en Tull en ’t Waal, weten de weekmarkt te vinden. Op de markt is het altijd gezellig, men ontmoet altijd wel een bekende, of men combineert een bezoek aan de markt met een bezoek aan de terrassen of de winkels van ’t Rond.

 

Markt HoutenMarkt HoutenMarkt Houten