Van 22 januari tot 1 februari worden de Nationale Voorleesdagen georganiseerd. In de bibliotheek Houten Centrum en Houten-Schoneveld zijn leuke activiteiten te doen voor kinderen vanaf 2 jaar.

Woensdag 22 januari
In de bilbliotheek van Houten-Centrum wordt gestart met het Nationaal Voorleesontbijt voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders van 10.00-11.00 uur. Er wordt gelezen uit het Prentenboek van het Jaar, er worden spelletjes gedaan en er is een ontbijt met hapjes uit de hele wereld. Toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Dinsdag 28 januari 
Van 10.00 tot 10.45 uur is in de de bibliotheek Houten-Schoneveld een  gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 2-4 jaar, met hun ouders.
Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het Prentenboek van het Jaar 2020: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Er wordt afgewisseld met vrolijke muziek. De kinderen gaan zelf ook muziek maken.
Toegang is gratis maar je hebt wel een kaartje nodig. Deze kun je vanaf zaterdag 25 januari 10.00 uuur ophalen in Bibliotheek Houten-Centrum of stuur een mail naar houten@bibliotheeklekijssel.nl.
Er is plek voor 25 kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders. Op = op, dus wees er snel bij.

Zaterdag 1 februari
Van 11.00-11.30 uur kan je kind extra genieten van het verhaal over Moppereend in de bibliotheek Houten-Centrum. Kom samen naar de gratis muzikale voorstelling van Theaterstichting Kwibus.
Volop kijken, luisteren en meespelen, voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek, vanaf zaterdag 11 januari.

Kijk voor meer informatie op de website van Ons Houten.

Ons Houten