Op zaterdag 7 maart 2020 kunt u genieten van een aanstekelijke avond pianoplezier voor amateurpianisten van alle niveaus, Pianocafé! Het recept: inspelen met koffie/thee. Daarna een uur lang concert met aandachtig luisterend publiek. Tenslotte napraten met een drankje, een hapje en nog steeds heel veel pianomuziek! Speel je een ander instrument en treed je graag een keer op met een pianist? Laat het weten via info@renemaurer.nl.

Locatie: JTSzaal van Theater Aan de Slinger.

19.00 uur: samenspelrepetities/ inspelen
20.00 uur: zaal open voor publiek
20.15 uur: aanvang concert
21.15 – 23.00 uur: nazit/ open podium

Toegang: vrijwillige bijdrage (excl. drankje)

Voor vragen en aanmeldingen: info@renemaurer.nl.

www.muziekschoolhouten.info

 

Kijk voor meer informatie op de website van Ons Houten.

Ons Houten