Maakt u zich ook wel eens zorgen over de veiligheid in uw straat of omgeving? Weet u eigenlijk wel hoe u vreemde of verdachte situaties herkent? Volg een interactieve workshop ‘Sociale veiligheid en omgevingsbewustzijn’.

De eerstvolgende cursus vindt plaats maandag 16 maart. De cursus wordt gegeven in Huis van Houten van 19.00 tot 21.00 uur.

De cursus is erop gericht om verdachte situaties in een vroeg stadium te herkennen, te beoordelen en in actie te komen. Zo komen onder andere aan bod het herkennen van afwijkend gedrag, afwijkende situaties en signalen die kunnen wijzen op ongemak of leugens.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Cursus&co. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

 

Kijk ook voor meer informatie op de website van Ons Houten.

Ons Houten