Huiskamers en artiesten gezocht voor Gluren bij de Buren! Op zondag 4 oktober 2020 vindt de veertiende editie van Gluren bij de Buren plaats. Het gezelligste festival van Houten biedt heel veel optredens op de mooiste en meest kleinschalige podia in Houten: de huiskamers van Houtenaren.

De overheidsrichtlijnen tegen het Corona-virus volgend, zijn door organisator Aan de Slinger al allemaal creatieve oplossingen bedacht om van Gluren bij de Buren 2020 een onvergetelijke editie te maken.
Iets om hoopvol naar uit te kijken. En actie op te ondernemen, want de aanmelding voor huiskamers en artiesten is gestart! Aan de hand van richtlijnen en met creatieve oplossingen wordt er natuurlijk voor gezorgd dat Gluren bij de Buren Houten op een veilige manier kan plaatsvinden

Meer details vind je op de website van Ons Houten.

 

Ons Houten