De Corona-crisis heeft de “normale” avond4daagse niet door laten gaan. Maar er is een alternatief bedacht! De Avond4daagse – Home Edition.

Met de Home Edition loop je je eigen Avond4daagse. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Let op: tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven…

Als je je aanmeldt, krijg je toegang tot een app. Deze app registreert jouw wandelingen. Je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad. Heb je vier keer gelopen? Dan krijg je de enige échte Avond4daagse medaille!

Kijk op voor meer informatie op de website van Ons Houten.

 

Ons Houten