Op zaterdag 26 september 2020 viert Nederland voor de vijftiende keer Burendag. Voor dit jaar staan er in Houten al een aantal activiteiten op de kaart.  Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur!

Meedoen is heel gemakkelijk. Zet je stoel op straat en nodig je buren uit om hetzelfde te doen. Met wat drankjes en hapjes maak je het feest helemaal af. En voor je het weet, beleef je een onvergetelijke middag of avond. Burendag is het ideale moment om nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen, maar ook om bij te praten met buren die je al jaren kent. Want het leven is een stuk aangenamer als je een goede band hebt met je buren.

Meldt je initiatief aan op www.burendag.nl en  www.burendaghouten.nl en je krijgt als aanmoediging een burendagpakket met koffie, bekertjes, een vlaggetjesslinger en een burendagbanner. Doe een briefje in de bus bij de buren en/of nodig ze uit via een buurt app. Succes gegarandeerd!

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.

Bekijk alle activiteiten op https://www.burendag.nl/

Ons Houten