Adverteren

Welkom bij EigenHoutje Magazine!

Het EigenHoutje Magazine is al jaren een graag gelezen glossy magazine in de gemeente Houten. Positieve redactionele artikelen, geplaatst door Houtense ondernemers, bedrijven en organisaties voor de inwoners van de gemeente Houten, maken het magazine waardevol. Niet alleen ondernemers komen aan het woord. In iedere uitgave wordt er een “goed doel” in Houten onder de aandacht gebracht, wordt er aandacht besteed aan de geschiedenis van Houten en komende activiteiten worden vermeld. Aangevuld met columns en lezersaanbiedingen, is ons magazine leuk voor zowel jong als oud.

Het EigenHoutje Magazine verschijnt twee keer per jaar, heeft een oplage van 21.000 stuks en wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Houten, inclusief Schalkwijk, ’t Goy en Tull en ’t Waal.

Sinds 1 januari 2019 is Yoema Uitgeverij de nieuwe uitgever. De opzet van de “papieren versie” blijft hetzelfde, een online-versie is toegevoegd. Via deze website willen wij de artikelen nog interessanter maken, aangevuld met leuke (bedrijfs-)video’s.


Adverteren

Adverteren kan op meerdere mogelijkheden:

  • Redactioneel artikel, diverse paginaformaten mogelijk
  • Advertentie, diverse paginaformaten mogelijk
  • Column
  • Online artikel
  • Video

Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van meerdere mogelijkheden te kiezen.
Heeft u interesse? Stuur een mail naar susan@eigenhoutjemagazine.nl of bel: 06 – 83 522 361.