De nieuwe website van EigenHoutje Magazine is online. Trots, dat ben ik zeker! Want, hoe leuk is het om de artikelen van ondernemers, bedrijven en organisaties in Houten ook online te kunnen lezen?

Maar niet alleen lezen, er zullen ook video’s te zien zijn en we organiseren regelmatig win-acties. Houten bruist en dat laten we zien! Er zijn zoveel inspirerende bedrijven, verenigingen en winkels in Houten, maar ook heerlijke plekken om even uit te waaien. Wil je graag jouw onderneming of favoriete plek in Houten laten zien? Laat het mij dan weten!

Ik stel mezelf even voor. Mijn naam is Susan Nijholt. Na drie jaar als commercieel redacteur voor het EigenHoutje Magazine gewerkt te hebben, heb ik sinds 1 januari 2019 het concept overgenomen. Een leuke uitdaging om als eindredacteur  het concept uit te breiden en nog interessanter te maken voor zowel de adverteerder als de inwoners van Houten.

Volg onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief! Zo mis je niks van ons mooie Houten.

Heel veel lees- en kijkplezier!

Susan Nijholt