Heb je zin in een fanatieke sportles of zoek je iets met meer rust waarbij ademhaling en ontspanning centraal staan? Neem dan eens een kijkje in de Aerobicsstudio Fit & Fris en doe mee met een van hun afwisselende sportlessen. Zes dagen in de week geeft Maria de Wolf deze sportlessen in de gymzaal van, maar soms ook in het park bij, de Plantage, en in Schoneveld.

Aerobicsstudio Fit & Fris
In 2005 startte Maria haar Aerobicsstudio Fit & Fris in de Plantage in Houten. Maria: ‘Ik kan oprecht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. De lessen waren al snel een succes en daardoor kon ik mijn lesuren uitbreiden. Nu geef ik vijf dagen in de week zelf les in de ochtend- en avonduren en op zondagochtend kun je meedoen met Steps van Francis.’

Voor iedereen
Om fit en fris te zijn is het belangrijk om voldoende te bewegen. Maria: ‘Iedereen is welkom in mijn lessen, jong, oud, dik, dun, man en vrouw, dat maakt niet uit. De lessen zijn heel toegankelijk en ongedwongen. Bewegen en plezier, daar draait het tijdens de lessen om! Mijn doel is om meer mensen in beweging te krijgen, hen uit te dagen om tot een hoger level te gaan, ze te stimuleren en ze bewuster én enthousiast te maken voor bewegen, zodat ze zich steeds energieker gaan voelen.’

Proefles
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens een les uitproberen?
Dat kan altijd! Kijk op fitenfris.nl voor het lesrooster en ga naar de een na laatste pagina van dit magazine waar je een mooie lezersaanbieding vindt. Knip hem uit en doe mee met een gratis proefles!

Kangoo Jumpen
Nieuw! Vanaf nu kan je twee keer in de week een les Kangoo Jumps volgen. Springend dansen op speciale schoenen. Deze schoenen mag je lenen maar ook zelf aanschaffen. Een intensieve les en een echte calorieën verbrander!

www.fitenfris.nl / info@fitenfris.nl / 06-55115215