Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten

Wil je je levensstijl aanpassen? Curves helpt vrouwen op weg naar een gezonde levensstijl. En dat doen ze op geheel eigen wijze. Geen enkele vrouw is hetzelfde, dus dat vraagt een persoonlijke aanpak. Wordt vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten. Bij Curves doen ze dat aan de hand van 3 pijlers:

Fitness
Bij Curves krijg je een totale lichaamsworkout. Een snelle gevarieerde training, gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen, in slechts 30 minuten, zonder het instellen van toestellen.

Voeding
Een gezond en makkelijk te volgen voedingsprogramma om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Curves beschikt over praktische menu’s, geschikt voor het hele gezin.

Begeleiding
Iemand die jou kent, weet wat je beweegreden is, je ondersteunt en motiveert; dat staat centraal in de begeleiding van Curves. Iedere workout wordt begeleid door jouw Curves Coach. Bij Curves voel je je op je gemak.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in je vel wilt zitten, bij Curves staan we altijd voor je klaar! Interesse? Bel ons op (030) 638 40 80 of boek zelf via www.curves.nl/curves-houten

 

Curves Houten
Het Kant 47
3995 DZ Houten
(030) 638 40 80
houten@curves.nl
www.curves.nl/curves-houten