Op 1 juli opent Festina Lente Yoga de nieuwe yogastudio aan Kruisboog 30D in Houten!

Vijf jaar geleden is Festina Lente Yoga in Houten gestart door yogadocente Yolande Janssen. Vanuit een passie voor yoga begon ze in 2015 met één kinderyogales en één hatha yogales in de week. De afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot wekelijks meerdere lessen in verschillende vormen yoga. Er is les voor iedereen, van jong tot oud, zoals kinder- en tieneryoga, ouder & kind yoga, hatha en yin yoga. Na op diverse locaties te hebben lesgegeven werd het tijd voor een eigen plek!

Festina Lente Yoga
Deze plek heeft Yolande gevonden in het nieuwe deel van The Dome op Kruisboog 30. Hier is afgelopen maanden een hele mooie, nieuwe yogastudio neergezet.

Door de Corona-crisis hebben de afgelopen periode de yogalessen buiten en online via livestream plaatsgevonden, maar vanaf 1 juli mogen de deuren van de nieuwe yogastudio dan eindelijk open. De yogastudio is ruim genoeg om voldoende afstand te houden tussen de deelnemers en er zal voorlopig gewerkt worden in kleinere groepen. Ook de online yoga blijft!

De yogastudio heeft een rustige sfeer, zodat je je gelijk al meer ontspannen voelt, zodra je er binnen komt. De studio is voorzien van alle gemakken, zoals een goed koel- en ventilatiesysteem en openslaande deuren naar de tuin, waarin op mooie dagen ook buiten les gegeven kan worden.

De gehele zomerperiode zijn er lessen te volgen. Vanaf september wordt het rooster verder uitgebreid met extra lessen en verdiepende workshops en trainingen, die Yolande samen met een aantal andere docenten zal gaan verzorgen. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en je een plek geven waar je echt even helemaal tot jezelf mag komen. Dat is waar Festina Lente Yoga voor staat.

Voel je welkom voor een moment voor jezelf. In een ontspannen yin yoga les of een dynamischere yogales. Dat bepaal je zelf. We ontmoeten je graag!

 

Meer informatie?

www.festinalenteyoga.nl

info@festinalenteyoga.nl

Volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes!

 

Lees ook het vorige artikel van Festina Lente Yoga op onze website!

Festina Lente Yoga