De zomervakantie is bijna voorbij. De scholen openen volgende week hun deuren voor een nieuw schooljaar. Misschien gaat uw kind voor het eerst naar de basisschool of naar de middelbare school? Ieder schooljaar is het voor ieder kind spannend. Een nieuwe leerkracht, wellicht nieuwe klasgenootjes.

Mijn kinderen gaat dit jaar alweer naar groep 2 en 6 en naar de 3e klas van de middelbare school. Ze hebben er zin in. De vakantie was fijn! We waren drie weken in Friesland, op onze vaste plek in Indijk. Een heerlijk gebied aan het Heegermeer waar we kunnen zeilen. Prachtige tochten kun je daar maken. Wij hebben bijvoorbeeld door een bos gevaren, hoe bijzonder is dat.
Ook in Houten zijn er veel mooie plekken te ontdekken. Maak eens een fietstocht door het buitengebied (Schalkwijk, ’t Goy en/of Tull en ’t Waal)! Ik ga sta iedere keer weer versteld van al het moois zo dichtbij huis.

Deze laatste week staan er nog diverse activiteiten op het programma in Houten. Gaat uw kind Fladderen? Bezoekt u ook aanstaande vrijdag de Braderie Oude Dorp? Zaterdag is het Dorpsfeest op het Plein, terug van weggeweest. Volgende week zaterdag (7 september) vindt de jaarlijkse Activiteitenmarkt plaats, voor mij één van de leukste markten van Houten. U hoeft zich niet te vervelen!

Voor mij is tijd om weer aan het werk te gaan. In november staat het volgende EigenHoutje Magazine gepland. Heeft u tips, ideeën of wilt u zelf adverteren door middel van een redactioneel artikel met uw bedrijf? Stuur mij dan een e-mail, susan@eigenhoutjemagazine.nl.

Voor nu nog een hele fijne vakantieweek!

 

Wil je weten welke activiteiten er plaatsvinden in Houten de komende tijd? Kijk dan eens op de website van Ons Houten!

 

Lees hier meer over het Fladderen in Houten!