Suzies Cheesestories…
is een heerlijk kaasfeestje in een box. Laat je eens verrassen door één van mijn boxen vol authentieke kazen, hun verhalen en Suzies Proefwijzer. Deze proefwijzer daagt je uit al je zintuigen in te zetten voor de beste smaaksensatie. Én, je zult tonen en smaken herkennen zoals kruiden, bloemen, room, aarde en hout. Dat proeft zoveel leuker en lekkerder :-).

Suzies Boxen
Ik hou van bijna alle kazen, maar dit zijn een paar van mijn grote favorieten: oude boerenkazen met knisperende kristallen, dronken kaas met een mooie lovestory en mijn guilty pleasure: lepelkaasjes maar dan zonder lepel! Deze kaasjes vind je in Suzies Favourite Stories Box. In Suzies Best Stories vind je de meest bijzondere kazen met de mooiste verhalen. Hoe ouder, hoe beter? Dan kies je voor de Old Stories en voor de kaasfan die niet kiezen kan is de Suzies Surprise Box een lekkere uitdaging! Én speciaal voor de kerst komt er natuurlijk een XMAS Box.

Geef Suzies cadeau
Suzies Cheesestories box is ook een heel leuk (kerst-)cadeau. Je geeft niet alleen een bijzondere proeverij voor thuis, maar ook alle ingrediënten voor een mooi moment. Om het helemaal compleet te maken kun je de box aanvullen met een robuuste olijfhouten plank of een bijpassende wijn of port. Ik denk graag met je mee!

Lezersaanbieding
Vul de kortingscode EHM19 in tijdens het bestelproces en ontvang een klein flesje port gratis bij bestelling van een box! Deze actie is geldig tot en met 3-12-2019.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op www.suziescheesestories.nl!

 

 

En ook een klein, groot, lekker, lokaal (december-) cadeau
vind je zo bij Suus en Joe!

Alexanderhoeve Houten
Joey & Suzan Knaapen
Cardo 11
3995 XM Houten
030-636 28 89
www.alexanderhoevehouten.nl
www.suziescheesestories.nl