Bent u zzp’er en rijdt u een bedrijfsbus? Bent u ook bang dat deze opengebroken wordt en u al uw gereedschap of andere materialen kwijt bent? Autoinbraak is nooit leuk, behalve dat er veel gestolen wordt, geeft het zo’n troep! Hoewel we autoinbraak niet kunnen voorkomen, kunnen we het wel onaantrekkelijk maken en diefstal voorkomen.

Bedrijfswagens worden, net als personenauto’s, regelmatig opengebroken in de gemeente Houten. Heel vervelend, vooral als u net op weg wilt gaan naar die ene klus. Het laten plaatsen van een autoalarm schrikt het dievengilde af om uw autoruit in te slaan. Het gillende alarm zorgt ervoor dat ze wegrennen en niks stelen. De door stickers op de ramen en het rode knipperende led-lichtje worden ze gewaarschuwd dat de wagen beveiligd is.

Ook autodiefstal is aan de orde van de dag in Nederland. Het plaatsen van een startonderbreker voorkomt al dat het voertuig gemakkelijk meegenomen kan worden. Samen met een autoalarm beveiligt u uw voertuig optimaal tegen inbrekers.

Soms eist een verzekeringsmaatschappij nog meer beveiliging in de vorm van een terugvindsysteem of voertuigvolgsysteem. Na diefstal zijn voertuigen die voorzien zijn van zo’n systeem te volgen en weer op te sporen, ook als ze het land al uit zijn.

Het Houtense Veguard, onderdeel van Micpoint B.V., levert en monteert Kiwa SCM goedgekeurde alarm- en voertuigvolgsystemen. Zij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met het beveiligen van onder andere voertuigen. Montage kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie in Nederland (mits overdekt). Heeft u de mogelijkheid om naar het bedrijf aan de Vlierweg te komen? Dan ontvangt u een korting op de montagekosten!

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.veguard.nl!

Veguard / Micpoint B.V.
Vlierweg 38a
3991 BD Houten
Tel. 030 – 63 52 000
E-mail: info@veguard.nl
www.veguard.nl
www.micpoint.nl

Veguard