In Houten wordt het ‘nieuwe wonen’ gerealiseerd, gasloos met zeer lage energiekosten. Project De Geer, ontwikkeld door CZP Investments B.V., betreft de herontwikkeling van De Kleine en Grote Geer in combinatie met nieuwbouwwoningen in de stijl van de vroegere boerenschuren. De Geer wordt een echt familiewijkje voor gezinnen en ouderen, met mooie, ruime, duurzame woningen.

De nieuwbouwwoningen worden zeer duurzaam en met de modernste technieken ingericht. De nieuwbouwwoningen zullen voldoen aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Zo krijgen de woningen een hoogwaardige isolatie en wordt de dak-oriëntatie optimaal benut. Aan de gehele zuidkant komen geïntegreerde zonnepanelen en aan de noordkant komen onderhoudsarme natuurdaken. De woningen zullen gasloos zijn, ze worden voorzien van een bodemwarmtepomp met warmte/koudeopslag. Het toepassen van deze maatregelen resulteert in zowel bijzonder lage energielasten als een aansprekend ontwerp.

Comfortabel wonen
Een belangrijke comfortfactor is de temperatuur in huis, warm in de winter en koel in de zomer. Door het toepassen van vloerverwarming wordt de temperatuur over grote oppervlakte gelijkmatig over de ruimte verdeeld. Doordat de woningen van een bodemwarmtepomp voorzien worden is het ook mogelijk het huis passief te koelen. Naast comfort is het ook veiliger door de afwezigheid van gas en is de woning reeds klaar voor de toekomst.

Verkoop woningen
Het nieuwe wonen geeft u een comfortabel woongenot met een lage energierekening. Wonen in ‘De Geer’ behelst een dorpse sfeer met een veilige omgeving voor uw gezin. Er zijn nog slechts enkele eengezinswoningen beschikbaar met een woonoppervlakte van ca. 136 m2. De gezinswoningen hebben een heerlijke, ruime tuin op het zuiden. Zo kunnen de kinderen veilig buiten spelen, terwijl u geniet van de heerlijke frisse buitenlucht.

Meer info kunt u vinden op www.wonenindegeer.nl of is verkrijgbaar via één van de makelaarskantoren: Gevaert Houten of Ons Huis Vastgoed.

CZP Investments

De Geer Woonerf Houten