Ook dit jaar staat het hele XLvuurwerk team weer klaar om heel Houten te voorzien van het mooiste siervuurwerk uit de regio. Coen van der Wind, enthousiast: ‘In Houten is dit het negende jaar op rij dat we een winkel hebben. Bij ons vindt men meer dan 100m2 verwarmde showroom, waar iedereen een keuze kan maken uit het ruime assortiment. Onze medewerkers geven kundig advies en hebben een passie voor vuurwerk. Vuurwerk kopen moet een feest zijn!’

Het assortiment van XLvuurwerk is ruim. Coen: ‘We hebben onder andere een eigen XLvuurwerklijn met een 10-tal producten. Deze staan voor kwaliteit, sier, zijn een lust voor het oog en we bieden ze aan tegen scherpe prijzen. Elk jaar wordt veel zorg en tijd besteed aan het selecteren van nieuwe producten.’ Zelfs de landelijke media weet XLvuurwerk te vinden. Bekende vloggers en ook het Jeugdjournaal hebben voorgaande jaren de gemoedelijkheid en gezellige sfeer ervaren tijdens de verkoopdagen.

Facebook-actie
Hou de Facebookpagina van XLvuurwerk in de gaten! Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een kruiwagen vol vuurwerk. Op zaterdag 28 december wordt de prijs uitgereikt door Roy Donders!

Verkoopdagen
28 december 8.00-21.00 uur
30 december 8.00-21.00 uur
31 december 8.00-17.00 uur

Adres: Voorveste 15, gelijk achter het bijzondere pand op aluminium palen.

Tip: bestel uw vuurwerk alvast in de voorverkoop op www.xlvuurwerk.nl! U kunt zelf aangeven wanneer u het op wilt halen!

Gratis vuurwerk
XLvuurwerk is uniek in het weggeven van GRATIS vuurwerk in de voorverkoop én tijdens de losse verkoopdagen!
Kijk op de Facebookpagina of op onze website voor de actievoorwaarden, op=op!

XLvuurwerkVuurwerkCheck-keurmerk
Alle XLvuurwerk winkels zijn gecertificeerd met het VuurwerkCheck-keurmerk. Speerpunten van VuurwerkCheck zijn: geschoolde medewerkers in de erkende winkels, voorlichting geven over veiligheid, illegaal vuurwerk terugdringen, (oog)letsel voorkomen, overlast en afval voorkomen, maar zeker ook benadrukken dat Oud & Nieuw een feest moet zijn!

Welkom bij de gezelligste en warmste vuurwerkwinkel in Houten!