Ben jij een Facebook vreter, gaat het schrijven van wervende teksten je makkelijk af en werk je graag nauwkeurig? Ben je 2 dagdelen beschikbaar en heb je zin om in een gezellig team van vrijwilligers te werken? Voor het team Activiteiten & Vrijwilligers van ‘van Houten&co’, zoeken wij communicatief vaardige vrijwilligers voor een nieuw op te zetten PR-team. Word PR vrijwilliger bij van Houten&co!

Binnen dit vrijwilligerswerk kun je alle kanten op. Van het uitdenken van de communicatiestrategie, het bijhouden van de social media tot het schrijven van teksten. Van een eenmalige klus tot structurele hulp. Je kunt zowel praktisch je handen uit de mouwen steken, als je hersenen laten kraken. Je helpt hier niet alleen onze organisatie mee, maar je doet ook zelf goede ervaring op die eventueel van pas kan komen in toekomstig werk.

Interesse? Stuur een berichtje naar cursusenco@vanhoutenenco.nl of bel 030 – 7001 500. We nemen graag contact met je op!

 

www.vanhoutenenco.nl

van Houten&co